• Szexüggő vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A párommal rendkívüli módon kellemes a szex, nem is gondolnék soha másra. De a problémám az, hogy szinte elviselhetetlen kín az, amikor nincsen kedve hozzá. Nekem ha nem dolgozom, hanem vele vagyok, akkor folyamatosan csak azon jár az eszem, hogy lefeküdjünk, vagy a szex bármilyen formáját műveljük. Hétvégén néha nem elég a napi egy, úgy érzem, kielégületlen vagyok. Időnként rengeteg önkielégítéssel igyekszem visszafogni magam, de néha még az sem elég. Ha nem szexszel zárul az este, gyakran elaludni is nehezen tudok. Egyébként nem a gyors kielégülés a lényeg, a hosszan eltartó aktusok jellemzőek. Nem tudom mit tegyek, keresem a pótcselekvéseket és minden módszert, de néha emiatt úgy viselkedek a párommal, ahogy nem szeretnék. Sértődött vagyok, frusztrált, és olykor támadó. Hogyan tudnám elfolytani magamban ezt a borzalmasn erős vágyat? És ez már szexfüggőség vajon?

        Dr. Veress Dóra válasza a fokozott nemi vágy témában

        Kedves Uram! Jó lenne tudni, hogy mióta vannak együtt a párjával? Ha még friss a kapcsolat, akkor teljesen természetes, hogy ennyire kívánja őt, de ez az érzés idővel csillapodni fog. Ha már régebb óta társak, akkor a párjánál érthető a csökkent vágyakozás. Ebben az esetben meg kellene próbálni az ő érdeklődését felkelteni egy kicsit. Bármelyik helyzetben vannak is, az ószinte beszéd sok problémát megold. Idegeskedés és sértődés helyett monja el neki, hogy mi a "problémája" és próbáljanak annak a végére járni, hogy hogyan lehetne az eltérő igényeket egymással összhangba hozni. Lehet, hogy a kedvese nem is sejti, hogy Ön min megy keresztül, mert őt munkahelyi gondok nyomasztják és azokkal van inkább elfoglalva, vagy elégedetlen magával és ezért nem kívánja a szexet. Ezeket csak akkor lehet kideríteni, ha beszélgetnek ezekről a kéynes kérdésekről és odafigyelnek egymásra!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 11., 23:40; Megválaszolva: 2011. június 13., 23:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés