Korai magömlés

A problémám már ismert a címből. Viszont a körülmények nem. Szóval az a helyzet hogy közösüléskor az első pár percnél tovább nem bírom. Ennek az az oka hogy túl nagy izgalmi állapotba kerülök és nem bírok magammal. Hozzá teszem ez eddig nem volt jellemző volt már hogy 1, 5 órás volt az aktus illetve önkielégítéskor saját magam kontrollja alatt vagyok. Most nem beidegződéssel kapcsolatban várok választ szerintem nem az a probléma. Ezt a dolgot agyban kell eldöntenem hogy hogy lehetnék egy kicsit hidegvérűbb, ehhez szeretnék segítséget kérni! Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Fekete Ferenc válasza korai magömlés témában

A normális közösülés a pénisznek a hüvelybe való bevezetését követően kb 5-10 percig tart, ez az átlagos, függetlenül attól, hogy ő vagy a nő szeretné, hogy tovább tartana-nem mindenki tudja elnyújtani. A magömlés beszabályozódása csak rendszeres / heti 2 X / nemi élet mellett várható.

Ha valaki ennél ritkábban él nemi életet, akkor mindenkinél gyorsabb a magömlés.

Magától is próbálkozhat óvszer alkalmazásával, vagy törekedhet ismételt közösülésekkel elnyújtatni a magömlés idejét. Ha ezek nem vezetnek eredményre akkor szakember segítsége, gyógyszeres kezelés szóba jön.

Ha rendszeres heti nemi élet mellett is 3 percnél rövidebb a magömlés akkor kell kezelni.

Tisztázni kell mi a probléma oka önnél és akkor lehet kezelni. Ha párkapcsolati gond van / partner nem akar nemi életet élni, elutasitó, nem segitő stb./azt is javítani kell.

A kezelés nem csak valami szer szedéséből áll, vannak más elemei is/pl. nemi életre, párkapcsolat javítására vonatkozó tanácsadás /.

Hosszas és kellemetlen vizsgálatokra nincsen szükség, általában elegendő egy rövid beszélgetés és egy gyors vizsgálat. Ha korábbi lelete /labor, zárójelentés stb./ van- hozza el. Négyszemközt fogadom, kezelem.

Bizonyos-egyedileg mérlegelendő gyógyszerek alkalmazása azonban fontos része a kezelésnek. Ezek a gyógyszerek csak receptre kaphatóak, orvosi ellenőrzés mellett szedhetők. Nem veszélyesek, nem károsak. Körülbelül 4-ből 3 páciensnél hatékonyak, ha nem -más kezelés jön szóba. A recept nélkül az interneten kapható szerek nem hatékonyak-ezért lehet orvosi ellenőrzés nélkül is hozzájuk jutni.

Ha eljön megnézem és igyekszem gyorsan segíteni, kezelni.

Nézze meg a korai magömlésről szóló részt.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2011. április 01., 09:52 ;Megválaszolva: 2011. április 05., 10:19
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
érzéstelenítő
Tisztelt Doktornő! Korai magömléssel küzdök. Szervi bajt nem találtak. Jelenleg is járok pszichológushoz, hogy az esetleges lelki fékeket...
Korai magomles
Jonapot kivanok van egy kiss problemam a syeksyel. Hamar el elvezek doktor ur. Syeretnem tudni hogy mi az oka.4 eve elunk egyutt az elettarsamal van egy 2 eves...
hamar elmegyek
Jó napot kívanok. Egy kínos kérdésre szeretnék választ kapni. Amikor a barátnőmmel szeretkezünk én nagyon hamar elmegyek, amire ő beindul, felizgul...
Korai Magömlés
Tisztelt Doktor nő/Doktor úr! Abban szeretném a segítségüket kérni, hogy mi a teendő a korai magömlés ellen? A mostani barátnőmmmel mikor...
Korai magömlés
Érdeklődni szeretnék hogy a korai magömlést lehet valahogy kezelni? Olvastam sok cikket, azok azt írják hogy legtöbb lelki eredetű probléma, nem...