Tanács

Kedves Doktorno! egy hete intimtornat vegzek, pc izmot erositek de a tegnap lefekudtem ismet a baratommal de azutan sot meg masnap is eleg gyengenek erzem a nemi szervemet, es mar az intimtorna sem esett olyen jol.Ez akkor annyi mintha nem csinaltam volna egesz heten semmit?: (On szerint havonta 2-3 ha alkalommal ha lefekszem a baratommal az sok? Koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szex témában

Kedves Fiatal Lány!

Szinte kizárnám annak a lehetőségét, hogy gyengébb legyen a nemi szerved, szerintem túl stresszeled a dolgokat. Hagyd egyelőre az intim tornát, úgy feküdj le a barátoddal, hogy nem stresszelsz ilyen butaságok miatt, add át magad az évezeteknek, és ne hagyd magad frusztrálódni. Az aktus gyakoriságát tekintve olyan sincs hogy túl kevés vagy túl sok, az a jó, ami mindkettőtöknek jó. Sok boldogságot!

Kérdés: 2011. február 12., 17:46; Megválaszolva: 2011. február 14., 14:33
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?