• Ismét kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom!Remelem nem haragszik,hogy annyit kerdezek de nagyon jo ez az oldal!Most ilyen altalanos kerdeseim lennenek a nemi eletrol.Peldaul szeretnem kikerni a velemenyet ha nem haragszik meg,hogy onnek mi a velemenye az oralis szexrol?A masik pedig ha a baratom es en mikor eloszor lefekudtunk mindketten szuzek voltunk akkor koztunk alakulhat ki valamilyen nemi betegseg?pl a gombasodas az igen mert mar volt reszem benne de mass?meg mire varhatok?pl nagy veszely az oralis szex meg nem probaltuk de a szenvedely lassan lehet,hogy ravezet,Elore is koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szex témában

        Kedves Kérdező! Egészséges személyek között ha mindkét fél részéről kívnatos a dolog, akkor az orális szex természetesen nem okoz gondot.Ha egyikőjük de élt korábban nemi életet, akkor nemi betegséggel nem fertőzhetik meg egymást.A gombás fertőzés nem klasszikus nemi betegség, a normál flóra megbomlása is okozhatja, például túl gyakori és túlzásba vitt higiénia miatt, illetve antibiotikum-kezelés, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 30., 20:34; Megválaszolva: 2011. február 01., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés