Hirdetés
      • Lehet -e terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr, szeretnék feltenni magának 1 kérdést, nagyon szépen kérem hogy válaszoljon, fontos lenne. A barátnőmmel nemrég csináltuk análba és elmentem benne folyt lejjeb neki a hüvelybe ment egy nagyon kicsi, utána megtöröltök. Azt szeretném evvel kérdezni hogyha egy nagyon kicsi sperma megy belé akkor lehet-e terhes a barátnőm? Várom a válaszát, Kérem válaszoljön! Előre is köszönöm a viszonlátásra!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla. Ha a barátnő vérzése késik, tesztet kell csinálniuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 09., 09:47; Megválaszolva: 2011. január 10., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés