• Petting utáni szextől teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! 21 éves férfi vagyok! január 1.én a barátnőmmel pettingeztünk, én el is élveztem, de ezek után kb 10 perc múlva nem bírtunk magunkkal és ismét hozzákezdtünk, de a péniszem hozzáért bnőm nemi szervéhez kb 10 percig folyamatosan és egyszer félig be is hatoltam, de aztán leáltunk, az érdekelne h lehetséges e egy esetleges terhesség kialakulása ezek után? köszönöm a válszt előre is

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Van esély a terhességre, ezért ha a barátnő vérzése késne tesztet kell csinálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 07., 15:42; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés