Tisztelt doktornő! Mi tevő legyek?

Keptelen vagyok az orgazmus atelesere.Es ahogy telnek a napok egyre rosszabb erzes lessz a sex utanni beszelgetes.Latom, h nagyon akarja, h orgazmusom legyen es felek, hogy egyszer csak azt mondja, hogy igy ennek semmi ertelme.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a orgazmus témában

Kedves Hölgyem! Alapvetően több dolgot is tisztázni kellene. Csak hüvelyi orgazmusa nincs vagy a csikló ingerlésével sem sikerül? Volt már valaha orgazmusa, esetleg más partnerrel vagy önkielégítés útján? Van valamilyen ismert betegsége, egyéb panasza? Kérem, ezeket írja meg a válaszhoz.

Kérdés: 2010. augusztus 04., 15:28; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 10:25
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?