Szexuális vágy hiánya

A párommal 2 éve vagyunk együtt. De az utóbbi időben igencsak megfogyatkozott az együttlétek száma. Szeretem őt, de egyszerűen nem érzek késztetést a szexre, pedig ő nagyon is heves és régen minden simán ment. A vaginám olyan mintha összszűkült volna. Ez először jó volt, aztán most már elment a varázsa. Szeretnénk közös életet, de attól félek, hogy így inkább eltávolodunk egymástól. Mi tegyek? van esetleg valami vágyfokoz amit szedhetnék? Jah és már lassan 2 éve fogamzásgátlót is szedek. Lehet, hogy ez okozza a gondot?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a libidócsökkenés témában

Kedves Hölgyem! Valóban lehet a fog. gátlónak libidócsökkenés a mellékhatása, de ez csak úgy derül ki, ha kihagyja. Próbálja meg kihagyni, ha így sem tér vissza a vágy, akkor szexuálpszichológushoz vagy szexológushoz forduljon.

Kérdés: 2010. augusztus 03., 11:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 13:50
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?