• Mit tegyek ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Tóth Emese ! Én egy 43 éves nő vagyok a férjem 48 éves 20 éve élünk házasságba, ami jól működik. A párom egy nagyon rendes, dolgos, becsületes ember (mindenkinek csak ilyen férjet kívánok). Egyetlen problémám van, de lehet hogy ez csak nekem okoz gondot és nekem sem kellene ezen rágódnom. A párom szereti a pornót ( már a házasságunk előtt is nézte) én is belenéztem, persze nem vele, de ez nem az én világom. Mostanában ha alkalmanként nézi én elkeseredett, dühös, és rosszkedvű leszek.Van amikor nem tulajdonítok nagy jelentősséget neki, de van mikor rám törnek ezek a rossz érzések. Próbálom nem tragikusan felfogni ezt, mert ez nem bűn és gondolom más is (nők) is szeretik az ilyen jellegű filmeket. Beszéltünk erről a párommal és Ő azt mondta, hogy ez csak egy film és nem vágyik senki és semmi másra, a szexben sem.Azt, hogy szeret tudom és érzem is. A film nézést nem úgy kell érteni, hogy órák hosszat, vagy éjszakába nyúlóan ül a gép előtt és ezekre elégíti ki magát, vagy esetleg utána hozzám bújna, van hogy napokig nem a ül gép elé és a ha oda ül nem mindig ezeket nézi. A szexben sem kért tőlem soha semmi olyat, ami az én számomra kellemetlen vagy visszataszító lenne. Gondoltam felkeresek egy pszichológust és elmondom a gondolataimat. De közben meg azt érzem,hogy ez nem olyan tragikus dolog, mások sokkal nagyobb gondokkal küzdenek, ezt nekem kellene valahogy elfogadni, csak azt nem tudom hogyan. Az hogy ne nézze a részemről önzés lenne kérni és különben sem csinál vele semmi rosszat. Ön szerint mit tegyek ? Hogyan legyek úrrá ezeken a rossz érzéseken ? És valóban nem bűn ez ahogy én gondolom ? Ön mit gondol erről és egyáltalán a pornó nézésről? Jó egészséget kívánok a további munkájához. I

        WEBBeteg szakértő válasza a pornófilm témában

        Kedves Kérdező!

        A doktornő nem fogad már kérdéseket a portálunkon, ezért egy hasonló kérdést és választ belinkelek önnek, remélhetőleg ebben is hasznos információkat talál. Ha szeretne újra kérdezni, küldje el kérdését pszichológusunk részére!

        https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/psziches/27476



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-30 21:28:06; Megválaszolva: 2010. május 30., 21:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés