"Libidó csökkenés"

Tisztelt Doktor  Nő/Úr!

Lehetséges az, hogy azért fáj a közösülés az elején, mert nekem túl szűk a hüvelyem a páromnak meg sajnos túl nagy a pénisze? Már 32 éves vagyok, és volt több partnerkapcsolatom is, így a partnerek méretei is külömböztek, emiatt gondolom, hogy a jelenlegi párom, férjem méretei túl nagyok nekem. Már 6 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást, de az utóbbi pár évben egyáltalán nem volt szexuális életünk. Mivel nekem egyáltalán nincs nemi vágyam, pedig fogamzásgátlót is váltottam, illetve homeopátiás nemivágyfokozót is szedtem -amitől fejfájásom lett-, de semmi. Azt feltételezem, hogy az agyamban mindig ott van az a fájdalom érzés, ami leblokkol, mikor oda kerülne a sor. Mivel régebben, mikor még nagy volt a szenvedély a részemről, a szeretkezések alkalmával, azaz utána mindig begyulladt a hüvelyem, illetve picit berepedt, és olyankor csípett is vizeletürítés közben. Gondolom, mostanra már megelégeltem ezt a kellemetlenséget, és ezért is inkább úgy döntött a testem, hogy inkább nem is akarja a szexet. Lehetséges ez? Pedig annak idején minden alkalommal teljes mértékben benedvesedtem sőt, szerintem túlságosan is. Mit gondol,  ez csak pszichés ok lehet, vagy tényleg van ilyen, hogy valakik nem illenek össze méretileg, testileg? Mert az emlékeim szerint volt olyan partnerem akinek kisebb, vékonyabb volt a  mérete, és semmi gond nem volt annak idején. Persze a férjemről van szó, nem akarom lecserélni! De szeretném már "szeretni", érezni úgy is! Mit tegyek/tegyünk, hogy ne legyen kellemetlen a szeretkezés után? Még valami, folyamatosan van folyásom, de nem gomba, vagy ilyesmi, mert ezt már a nőgyógyászommal kielemeztük. Szerinte és szerintem is a stressz miatt van, és szerintem még ez is lelki eredetű lehet, ezzel tiltakoznék a szex ellen? Ez lehet hülyeség, de már minden variációt megvizsgáltam.

Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Judit!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a libidó témában

Gyakori probléma és nem nehéz a megoldása. A méretről nem írtál, de ha korábban élvezted, a kirepedés és csípés megelőzését meg tudjuk oldani és a fájdalmat is. Keress fel a rendelőmben.

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2010. március 16., 22:18; Megválaszolva: 2010. március 16., 22:18
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...