• Szexuális élet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek barátommal; éppen összeköltözés előtt állunk. Sajnos, azonban van egy problémám, ami igen jelentős mértékben beárnyékolja kapcsolatunkat. Személyesen nehéz is róla beszélni, ezért szeretnék itt tanácsot kérni. Együttléteink során ugyanis nagyon hamar "kitágulok", ami egyrészt kellemetlen hangjelenségekkel párosul, másrészt páromnak - saját elmondása alapján - meglehetősen kevés örömöt nyújt. Úgy gondolom, hogy az ő méreteivel nem lehet gond, a probléma inkább nálam van. Sajnos, ebből adódóan egyre ritkábban vagyunk együtt, ami közös terveinkre nézve eléggé aggasztó. Nem tudom, milyen alternatívák (izomerősítő segédeszközök, sebészeti beavatkozás..) vannak - ha vannak - , én eddig az intimtornával próbálkoztam - eredménytelenül. Kissé kétségbeesve szeretném Doktor Úr véleményét kérni problémámmal kapcsolatban, mert ezt a helyzetet - párom minden kedvessége, segítőkészsége ellenére - hosszú távon tarthatatlannak érzem. Az esetleges segítséget, irányadást előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel T.R

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves TR!

        Szerintem az égvilágon semmi baja nincsen. A lényeg egyrészt, hogy amennyiben nem szült, még akkor biztosan nem lehet olyan tág. Esetleg ha kövér akkor, de az más dolog, akkor fogyókúrázni kell. A másik, ha a barátjának kisebbek a méretei akkor az az ő problémája, akkor ne magát okolja. A hangok miatt nem kell aggódnia, mert az teljesen normális minden szexuális aktus idején, mivel levegő megy a hüvelybe, és az kiürül. Szerintem a szexuális pozición kellene változtatni, mert bizonyos pozíciókban nagyobb az esélye a hangoknak és persze, lehet, hogy abban a pozícióban érzi, hogy tág a hüvelye. De amennyiben nem szült, mondom egyszerűen nem lehet tág a hüvely. (Ha szült elvileg akkor sem, de ott már lehet egyéni dolog). A harmadik, hogy a gátizmok erősítésére lehet kapni gólyókat, én javaslom, hogy csinálgassa, mert szerintem alapvetően az lehet a gond, hogy vagy slamposan vagy pedig egyoldalúan csinálják a szexet és ezért nem kívánják egymást. Egy kis színt kellene belevinni a házaséletükbe.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-06 11:09:25; Megválaszolva: 2011. július 29., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés