Dr. Tóth Emeséhez

Kedves Doktornő!

Köszönöm szépen a válaszát. Az az igazság hogy bár 22 éves vagyok ő az első barátom, és nem nagyon vagyok jártas az ilyan dolgokban és sajnos a fantáziám sem túl fényes.Esetleg valami konkrét dolgot tudna tanácsolni hogyan keltsem fel a figyelmét? Ezenkívül félek attól hogy ha próbálkozom akkor visszautasít. Írta még hogy másokhoz is közeledjem ezt nem pontosan értem.

 

köszönettel Nóri

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szex témában

  Kedves Nóri!

"engedj másokat is közelebb..." = hagyd, hogy próbálkozhassanak nálad, legyél mindig független nő (flörtök)

oldalamon sokat tanulhatsz: www.orgazmusszerviz.hu

 Üdvözlettel: Dr. Tóth Emese, szexológus

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2009. július 28., 16:02; Megválaszolva: 2009. július 28., 16:02
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?