Mi lehet a probléma?

Tisztelt Doktornő!

Napi 16 órát dolgozom, a sexuális életünk a párommal nagyon ritka, ha oda kerül a sor inkább a páromat helyezem előtérbe mert nagyon nehez megyek el vagy egyátalán nem, pedig kivánom a párom de egyszerüen nem megy.Van amikor annyira fáradt vagyok hogy  azért nem kivánom, heti két nap van ami szabad nekem de nem mindig van kedvem a sexhez.Fáratság is ok? Mi lehet a probléma? Esetleg a stresssz is okozhatja? (43 éves nő)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szex témában

Kedves Kérdező!

Napi 16 órát lehet dolgozni, de a szervezeted halmozza közben az elégtelen regeneráció okozta hibákat. Nem lehet megúszni baj nélkül. A teherbírásod azonban megnövelhető. Ha van hetente néhány napod, akkor meg kell szervezni, hogy magaddal tudj foglalkozni. A szervezet csak aktív munka árán tud megváltozni, tehát okosan kell megdolgoztatnod a célod érdekében. Nem elég passzívan pihenni, hanem nagyon jó megoldás erre a rendszeres sportolás, heti 2x1, 5 órát legalább.

Eleinte fáradtabb leszel, de már körülbelül 2 hét múlva érzed majd a kedvező változásokat és a jobb erőnlétet. Ha most nagyon fáradt vagy, érdemes vízben kezdeni, nem szárazon. Vizitornát vagy úszást vagy búvárkodást, de legalább melegvízű pancsolást és szaunázást ajánlok. Nem az otthoni fürdőkádban! A fürdők országa vagyunk. Meg fogja dobni a libidódat is, nem is szólva magáról a szexről.Üdvözlettel: Dr. Tóth Emese, szexológus

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2009. július 29., 16:56; Megválaszolva: 2009. július 29., 16:56
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?