Tág a hüvelyem, mit tegyek?

Együttléteink során nagyon hamar "kitágulok", ami egyrészt kellemetlen hangjelenségekkel párosul, másrészt páromnak így kevés örömöt nyújt. Úgy gondolom, hogy az ő méreteivel nem lehet gond, a probléma inkább nálam van. Nem tudom, milyen alternatívák (izomerősítő segédeszközök, sebészeti beavatkozás) vannak - ha vannak - én eddig az intimtornával próbálkoztam, eredménytelenül. Ezt a helyzetet - párom minden kedvessége, segítőkészsége ellenére - hosszú távon tarthatatlannak érzem.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvely, méret témában

Szerintem az égvilágon semmi baja nincsen. A lényeg egyrészt, hogy amennyiben nem szült, még akkor biztosan nem lehet olyan tág. Esetleg ha kövér, akkor, de az más dolog, akkor fogyókúrázni kell. A másik, ha a barátjának kisebbek a méretei, akkor ne magát okolja. A hangok miatt nem kell aggódnia, mert az teljesen normális minden szexuális aktus idején, mivel levegő megy a hüvelybe, és az kiürül.

Szerintem a szexuális pozíción kellene változtatni, mert bizonyos pozíciókban nagyobb az esélye a hangoknak, és persze lehet, hogy abban a pozícióban érzi, hogy tág a hüvelye. De amennyiben nem szült, mondom egyszerűen nem lehet tág a hüvely. (Ha szült, elvileg akkor sem, de ott már lehet egyéni dolog.)

A harmadik, hogy a gátizmok erősítésére lehet kapni golyókat, én javaslom, hogy csinálgassa, mert szerintem alapvetően az lehet a gond, hogy vagy slamposan vagy pedig egyoldalúan csinálják a szexet. Egy kis színt kellene belevinni a házaséletükbe.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 20., 14:24; Megválaszolva: 2009. július 20., 14:24
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?