Meghosszabbítható az aktus lidokainnal?

A lidokainos krémmel tényleg meghosszabbítható az aktus? Hogyan kell ezt használni, ill. alkalmazni? Esetleg tudna valami más módszert rá?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lidokain, szex, aktus témában

Tudnom kellene az életkorát. Fiatal korban a stabil párkapcsolat kialakításáig természetes lehet ez a probléma. A magömlés késleltetéséhez valóban alkalmazhatók érzéstelenítő krémek.

A szexuális aktus előtt a nemi szervet vékonyan kell bekenni. Használatuk hátránya lehet, hogy a partneren is hatnak. Meg lehet próbálkozni enyhe nyugtatókkal, azonban hatástalanság esetén érdemes szexuálpszichológust felkeresni.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 20., 14:21; Megválaszolva: 2009. július 20., 14:21
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?