Szeretem, de mégsem kívánom a párom - Miért?

Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Tökéletes vele a szex, de sajnos mostanában nem kívánom. Kedvesem azt hiszi, hogy vele van a baj, de ez nem így van. Mi lehet az oka, hogy nem kívánom?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szex, szexmentes kapcsolat, párkapcsolat témában

Azt kellene tudni, hogy a szexet nem kívánja, vagy a párját? Nincs kedve hozzáérni, vagy meztelenül látni, vagy hozzábújni? Vagy az aktustól idegenkedik? Nem mindegy, hogy melyikről van szó. Mert végül is, ha más egyebet szívesen csinálnak együtt, akkor nincs abban semmi gond, ha néha ritkul a szexuális együttlét.

Ha szeretik egymást, és jó hangulatban vannak együtt, járnak ide-oda, főznek finomakat, megisznak 1-1 pohár bort, közben beszélgetnek, vagy csak úgy, aktus nélkül simogatják egymást, vagy ön a társát, hogy neki jó legyen, akkor egy idő után, ha tényleg szeretik egymást, rendeződni fog a szex is.

Őszintén nézzen szembe saját valós érzelmeivel, mert egy párkapcsolatban ez a legfontosabb.

A szexet nem érdemes erőltetni, ha nem megy, annak csaknem mindig érzelmi gyökerei vannak.

Azért megkérdezem, nem szed-e esetleg olyan gyógyszert, (pl. antidepresszáns) amelynek esetleg mellékhatása lehet a szexuális vágy csökkenése.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 20., 14:17; Megválaszolva: 2009. július 20., 14:17
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?