Növelhető a péniszem?

20 éves fialalember vagyok, jó fizikummal. Észrevettem, hogy a nemi szervem az átlagosnál kisebb, heréimet is beleértve. Konkrét számokkal: elernyedt állapotban 7 cm, erekció alatt 12 cm. Kérdésem az lenne, hogy várható-e még fejlődés?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pénisz, tesztoszteron témában

Ez a méret átlagos. Felnőtt férfi korban van, ilyenkor a nemi szervek mérete már nem nő, de Önnél erre semmi szükség nem lenne. Az Ön által olvasott anyagokkal, különösen a tesztoszteron nevű hím nemi hormonnal érdemes körültekintően bánni. Hormonszintje feltehetően a normál tartományban van.

A tesztoszteront a sportolók teljesítménynövelésre használják. Ez a normális hormonháztartást felborítva később súlyos következményekkel jár, köztük a hereállomány sorvadásával. Ezért semmiképpen nem javaslom orvosi kontroll nélküli az alkalmazását.

Javaslom, engedje el félelmét, és keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol fizikális vizsgálat mellett tesztoszteron szint meghatározásra is van mód.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 20., 14:47; Megválaszolva: 2009. július 20., 14:47
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Növelhető-e a nemi szervem?
23 éves fialalember vagyok jó fizikummal, középfokú iskolai végzetséggel. Észrevettem, hogy a nemi szervem az átlagosnál kisebb, heréimet is...
Kényes probléma
Azzal a problémával fordulok Önhöz amely mára már teljesen megkesiríti mindennapjaimat. 18 éves vagyok és péniszem mérete erektált állapotban nem...
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?