• Keves szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Ur! A felesegem 35 eves, egeszseges no, megis a szex teren nem mutat annyi erdeklodest , mint en. Jo a kapcsolatunk, kivanjuk egymast, nagyon jo mindkettonknek egyutt, de en szeretkeznek vele minden nap (neha tobbszor is), addig neki eleg heti par alkalommal (2-3-szor). Normalis dolog ez, hisz meg nem vagyunk nyugdijasok?? Mikor, ha nem most? Olyankor mikor kivanja a szexet, hozzam simul, izgatja a himvesszom, maskor alig teszi le a fejet , mar alszik, pedig nem jar munkaba , nem lehet mindig faradt. Legtobbszor en kezdemenyezem. Akkor sem ellenkezik, de jobban orulnek neki , ha o is aktivabb lenne. Ismerek olyan noket, akik rendszeresen szexelnek minden nap, van aki reggel,este is,ha nincs keznel a parja, eloveszi a vibrit. En kulfoldon dolgozom, van mikor kint vagyok 2-3 honapig es bevallom nem birom ki, magamhoz kell hogy nyuljak, viszont a parom azt mondja neki nem hianyzik annyira a szex , mint nekem, kibirja 2 honapig is. Nekem kell osztokelnem, hogy ha kell ,ne szegyelje magat masztizni. Minden rendben van nala??? Vagy e teren valami problemaja lenne? Kerem valaszoljon! Koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!

               Mindannyiónknak megvan a személyre szabott ritmusa, hajlama. Ez önmagában természetes. A neveltetés és a korábbi tapasztalatok alapvetően meghatározzák a szexuális szokásainkat. Sajnos a mai teljesítménycentrikus világban a szexben is inkább a mennyiség, nem pedig a minőség válik  fontossá. Véleményem szerint levele lényege a második felében van elrejtve.

               A szex, a párkapcsolat fontos és érzékeny mutatója lehet. Minden kapcsolatban az egyik fél aktívabb, határozottabb, kezdeményezőbb, így a másik fél szerepe passzívabb. Ez a szexben is tükröződik. Emellett Ön hónapokig nincs otthon, ami egy párkapcsolatban koránt sem természetes és jó. A problémát elsősorban ebben látom, vagyis a szexben finoman megjelent párkapcsolatuk jelenlegi problémája, és változás csak akkor várható, ha nem jár külföldre dolgozni és a kettejük életében a feleségének több aktív döntési szerep jut.

        Tisztelettel: Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-26 10:34:50; Megválaszolva: 2011. július 29., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés