Hereproblémák

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

20 éves fiú vagyok, aki azzal a problémával fordul Önhöz, hogy az elmúlt hónap során összejöttem egy nagyon aranyos lánnyal, és a tegnap este folyamán testileg is közelebb kerültünk egymáshoz. Két problémám viszont egyből akadt: az egyik az, hogy nem jutottem el a csúcsra. Ehhez hozzá kell tennem, hogy nekem ez volt az első szeretkezés az életemben, és nem tudom miért nem sikerült. A másik problémám, hogy bizonyos idő után a herém feletti részen fájdalmat érzek, ami csak 1-2 óra elmúltával szűnik meg, de nem tudom mi lehet ez.Viszont mindig csak akkor jelentkezik, ha nővel hosszabb ideig nagyon közel kerülünk egymáshoz. Kérem segítsen. Előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza here témában

Tisztelt Olvasónk!

Szinte minden kortársa átesik ilyesmi élményen, csak mélyen titkolják. A természetesnek mondható izgalom okozza. Feltételezem, hogy a partnere is korabeli, vagyis kevésbé tapasztalt.

        A szex egy izgalmas kaland, amit egyrészt kár lenne teljesítményként felfogni, másrészt tapasztalatot csak úgy szerezhetnek, ha csinálják: nosza! Érdemes az iramon lassítani, az előjátékkal játékosan több időt tölteni és nem törődni azzal, hogy elmegy-e, vagy nem. Érdemes partnerét aktivitásra buzdítani, megbeszélni, melyikőjüknek mi esik jól.

         Az említett fájdalom az úgynevezett "vőlegénybetegség". A huzamosabb izgalmiállapot az oka, egyfajta izomlázszerű fájdalom. Teendő nincs vele.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 27., 09:27; Megválaszolva: 2009. július 27., 09:27
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?