Házasélet

Azt szeretném tudni, hogy milyen betegségek okozhatják a teljes szexuális elutasítást egy 36 éves fiatal férfi részéről.

Ez azt jelenti, hogy puszi, ölelés sincs csak gondoskodó szeretet.

Párkapcsolatunk 6. éve tart kb.2 éve vannak problémáink.Eleinte azt hittem átmeneti és megoldódik.Jelenleg már több hónapja semmi nincs köztünk és erről beszélni vele teljesen lehetetlen.Elutasító és szégyenli.

Így viszont én nem tudok neki segíteni bármennyire is szeretem.

Időröl időre újabb problémákkal áll elő.

Végre nagynehezen elment orvoshoz aki kivizsgálás után semmi problémát nem talált. Ez volt ez év januárjában.

Most épp kezdődő gyomorfekélyre hivatkozik, ezelőtt köldöksérve volt, amit 1

kisműtéttel rendbetettek.

Sajnos kevés az ismeretem ahhoz hogy átlássam miről is van szó.

Mivel nem lehet ez beszédtéma őmiatta, ezért mindketten befeléfordultunk és lassanként tönkremegy a kapcsolatunk.

Állítja, hogy nincs másik kapcsolata és

rendbe szeretné hozni a miénket.

Nem tudom mi lehet amit ennyire szégyell és azt sem hogy, hogyan segíthetnék neki és magunknak.

Előre is köszönöm ha válaszol.

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szex témában

Kedves Kérdező!

A teljes elutasítást okozhatja a titkolt-szégyelt impotencia, a nehezen tűrhető fájdalom, a külső kapcsolat, a partner iránt megszűnt szexuális vágy és még sok más is. Az átlátás inkább belátás kell, hogy legyen: a feleség segítsége most nem kívánatos, ezt egyedül vagy négyszemközt a szakemberrel kell megoldania, azaz a szexet illetően a személyes szabadságnak fontosabb szerep jut, mint a szerető gondoskodásnak. Reméljük, hogy a nehezen elviselhető feleségi türelem megéri majd a fáradságot és sikerül megoldani a bajt. Addig fontos, hogy ne legyen pánik, helyette inkább a saját személyes szféráját lehet rendeznie a feleségnek is, jól kihasználva ezt a helyzetet az értékes jövő érdekében.

Online élő rendelésemen szívesen fogadom az urat, ha kívánja, de előtte kürölnézhet az oldalamon, hátha közelebb kerül maga is a szükséges célok eléréséhez.

 Üdvözlettel: Dr. Tóth Emese, szexológus

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2009. július 24., 15:40; Megválaszolva: 2009. július 24., 15:40
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?