Fogamzás

Tisztelt Szakértő!

Kérdéssel fordulok Önhöz. Barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, szexuális téren mindketten elsők vagyunk egymásnak, 20 évesek vagyunk. 6 hónap után fordult olyanná a kapcsolatunk, hogy elkezdtünk megpróbálni nemi életet élni. Lehet, hogy a stressztől, de nekem gumióvszerrel nem sikerül a behatolás. Az óvszer érzetétől egyből alábbhagy a "kedvem". Szeretjük egymást, lelki, érzelmi, fizikai vonzalmi problémák, hiányosságok nincsnenek. Más úton sikerül egymásnak örömöt szerezni, de így nem. A barátnőm fél a fogamzásgátló tabletták hatásaitól. Mit tud javasolni, hogy sikeresebbek lehessünk? Én tudok ebben valahogy változni? (szeretnék) Barátnőm féelme/aggodalma a hormon tartalmú szerektől megalapozott?

Amikor az óvszert a makkra elkezdtem felhelyezni, kellemetlennek érzem nagyon, és ennek eygből megvan a negatív hatása..

 

Másik kérédésem, hogy felelőtlenek is voltunk. Sok sikertelen próbálkozás után csak az érzés kedvéért behatoltam a barátnőmbe óvszer nélkül. Kb. 10-15 másodpercet lehettem benne és mindőssze pár centiméterre hatoltam be. Maximum némi előváladék kerülhetett a hüvelybe, a csúcstól még nagyon messze voltam. Mi a véleménye, kell aggódni egy esetleges terhességtől?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza óvszer témában

Kedves Kérdező!

A makk kellemetlen érzése miatt érdemes lenne orvossal megnézetni, hátha van ott valamilyen gyulladás, ami miatt túlérzékeny (ha látsz foltosodást, pirosodást, szaga van..) . Az is lehet, hogy rosszul fogtál hozzá, azért volt kellemetlen. Az óvszer felhelyezése némi "tanulást" igényelhet, mindkettőtöknek érdemes megtudni, hogyan kell és begyakorolni. Oldalamon (www.orgazmusszerviz.hu) bemutatjuk és uborkán vagy banánon is gyakorolhatjátok. Egyedül csinálgathatod magadnak, önkielégítés közben, így kellemesen megszokhatod a benne tartózkodás érzését. Sok férfi használja az óvszert problémamentesen. Ha a párod teszi fel neked, akkor közben élvezetessé is teheti neked ezt a procedúrát. Próbáljatok ki többfélét márkában és méretben is, hogy megtaláld a neked kényelmeset.

Nem lesz terhes attól, ha egy kicsit bedugtad a bemenetbe. A sok helyről hallott óva intés annak szól, hogy veszélyesnek tartják, ha valaki nem állja meg és hát látatlanban nem lehet tudni, hogy ki van ilyen veszélyben. De azért badarságot nem kell hinni, azért hogy esetleges veszélyeket elkerüljünk. Ahhoz jobb pontosan tudni, mint butácskán félni.

 

 Üdvözlettel: Dr. Tóth Emese, szexológus

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2009. július 27., 12:46; Megválaszolva: 2009. július 27., 12:46
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?