Korai magömlés

 

 

Mélyen Tisztelt Doktor Úr vagy Doktor Nő!

38 éves nős férfi vagyok. Van 3 fiunk. Az a problémám, hogy a páromat a péniszemmel nem tudom eljutattni az orgazmusik, mert túl korán elélvezek. Ez általában 1 percen belül bekövetkezik.

Az életem tele van stresszel, főleg anyagi vonzatok miatt. Legkisseb fiunk velünk alszik. Mindig fenállt ez a probléma.

Kérem önöket segítsenek! Mit tehetek ez ellen és kihez fordulhatok segítségért.

 

Válaszukat előre is Köszönöm!

 

 

Baranyai István

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza korai magömlés témában

Tisztelt Olvasónk!

Az Ön által leírt élethelyzet sajnos természetes okozója a korai magömlésnek, tehát a rossz hírem az, hogy pusztán jó tanáccsal a kiváltó okot nehéz lenne megszüntetni. A korai magömlés egyértelműen a teljesítmény centrikus, stresszes életmód következménye.

     Jó megoldás lehet, ha a gyerekeket egy egy hétvégére elhelyezik a nagyszülőknél, és elcsábítja a feleségét. Amikor a szex teljesítmény jellegét ("ki tudom-e elégíteni időre") elfelejthetik.  Ha van idő türelmesen, zavartalanul egymással foglalkozni, ha az előjátékot színezik pl. masszázzsal, fürdővel. A lényeg, hogy tudatosan ki tudjanak szakadni a mókuskerékből és megtisztelni saját magukat a kizárólag együtt töltött idővel. Ezt akár receptre is felírhatnám. Kifogást pedig kár lenne keresni, mert ha akarják megteszik. Lehet, hogy nem történik csoda de egy jó élménnyel lesznek gazdagabbak, ami egy változást elindít.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 14., 22:46; Megválaszolva: 2009. július 14., 22:46
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?