Szexuális probléma

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 20 éves, szűz diáklány vagyok. Lassan egy éve tart az első komolyabb kapcsolatom és kb. 4 hónapja élek szexuális életet. Még nem került sor a szüzességem elvesztésére, mivel a barátom bármely nemű izgatására sem tudok kellőképpen ellazulni, a hüvelyem görcsösen összehúzódik, lehetetlenné téve a behatolást, de már egy-egy mélyebbre hatoló érintés is nagyon kellemetlen fájdalommal jár, pedig adott a kellő intimitás, nedvesedés és vágyom is az együttlétre. Először a tapasztalatlanságra fogtuk, hiszen mindkettőnknek a másik az első. Többszöri próbálkozás után tanácstalanná váltunk. Nőgyógyászt még nem kerestem fel ezzel a problémával, mivel nagyon tartok a vizsgálattól, hiszen úgy gondolom, hogy még egy tampon felhelyezése is fájdalmat okozna. 15-18 éves koromban orvos által felírt Citalopram antidepresszánst szedtem. Fél évig naponta 10mg-ot, utána kb. 2 évig 15-20 mg-ot. Nem tudom, hogy ez kapcsolódhat-e még a fent leírtakhoz, de mostanában gyakran csúszott, illetve kimaradt a menstruációs ciklusom. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szexuális élet témában

Kedves Éva!

Magának szexuál pszichológus kell, mivel szerintem ez lenne a fontos. Írok egyet.

dr Kiss Ernő 06203620951

Ezt javsaslom.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2009. július 10., 08:28; Megválaszolva: 2009. július 10., 08:28
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?