Miért nem sikerül?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy olyan problémám lenne, amit már nem tudok megoldani, hiába próbáltam ki módszereket, ötleteket. Szexuális gondról van szó. Orálisan volt már orgazmusom, de hüvelyi még nem. Nem az a probléma, hogy nem érzem magamat képesnek rá, sőt mindig eljutok a „majdnem” szintig, de ott történik a baj. Egyszerűen annyi „síkosító anyagom” lesz, hogy nem érzek bent semmit, mert annyira sok termelődik belőle, hogy csak csúszkálok… Minél magasabb a nemi izgalmam, annál több van. Néha megtörténik az is egy hosszabb előjáték után, ha nagyon felizgat a párom, akkor már nem is tudjuk folytatni az együttlétet, mert egyszerűen túl sok termelődik. Nem tudom, miért van ez. Lehet ez hormonális probléma? Vagy lelki eredetű? Azóta fennáll a probléma, amióta csak nemi életet élek. Legtöbbször akkor történik meg a túltermelődés, amikor már csak (szerintem) alig kellene valami a beteljesüléshez (ugyanis ilyenkor már végig érzem a G-pontomat) . Mit kellene tennem? S.S.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szexuális élet témában

Kedves G pont kereső!

Azért nem volt orgazmusa, mert a nők kizárólag a hüvelyi ingerléssel sohasem fognak eljutni a csúcsig. A csikló egyidejű ingerlése is kell. Minden nő így van vele, tehát maga sem kivétel. Nem tudom miért gondolta, hogy kizárólag közösüléssel orgazmusa lesz. A g-pont megvan de akkor is a csikló ingerlése kell.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt.
Kérdés: 2009. július 07., 11:14; Megválaszolva: 2009. július 07., 11:14
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?