Kiváncsiság

Tisztelettel kérem segitségét, tanácsát: a szerelmem ugyérzi, nem érzi a testi eggyüttléteknél, a teljes kielégülést, nem hagy olyan mély nyomot benne mint kéne, pedig én tudom, hallom, és érzem, minden joo, aminek lenni kell, de ő azt mondja ez még nem az igazi öröm.nagyon ideges, sokat van stresszes helyzetekben, nem érzi teljesnek az örömöket.jól érzi velem magát de valami nem az igazi, mitől lehet ez!? lehet többet kéne pihenni, vagy nem stesszelni, megnyugokni, kérem segitsenek, szeretném nagyon nagyon boldoggá tenni.tisztelettel várom a választ, köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szexuális öröm témában

Kedves Kérdező!

Egy szerelmi aktus öröme sohase egy embertől függ! Ön egyedül nem tud teljes kielégülést nyújtani csak ha ebben teljes az összhang önök között.

Nem egészen értem, mi nem elég jó a párjának, de az is lehet, hogy ezt ő se tudja pontosan megfogalmazni.

Kisérletezgessenek bátran, sokat beszélgetve is, de nem ajánlom, hogy ő azt várja, hogy majd ezt Ön egyedül "megoldja".Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 11., 10:46; Megválaszolva: 2009. június 11., 10:46
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?