Korai magömlés-pszichés probléma?

Üdvözlöm! 24 éves nő vagyok, a párom 29. 3 éve élünk boldog párkapcsolatban, tavaly építkeztünk ekkor kezdődtek a gondok,  a szeretkezéseink 1-2 percesre rövidültek. A párom hallani se akart a problémáról, nem volt hajlandó beszélni se róla. 1 év elteltével végre megtört a jég, elmondta hogy maximalista ebben is mint mindenben és szeretne eljuttatni az orgazmusig, de minél jobban koncentrál az eredmény az ellenkezője. Megbeszéltük hogy nincsenek elvárásaim csak szeretném ha helyre jönnénk a sex terén, de neki saját magával szemben vannak elvárásai. Abban szeretnék segítséget kérni hogy hogyan viselkedjek vele, mit tegyek mit ne, mert orvoshoz nem hajlandó elmenni így magunknak kell megoldanunk a problémánkat!

Köszönöm,

ND

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza korai magömlés témában

Tisztelt Kérdező!

A görcsös koncentrálás csak tovább rontja a pszichés problémákat. Amennyiben a hüvelyi behatolás után hamar eljut a párja az orgazmusig, próbálják meg azt megelőzően csak Önt egyéb szexuális érintkezéssel felizgatni, melynek segítségével Ön is hamarabb éri el ezt az állapotot. Meg kell értetni még a férjével, hogy a szex nem erőpróba, nem sportverseny, az a legfontosabb, ha mindketten élvezetüket lelik benne. A honlapon még számos, a témával foglalkozó cikket találhat. Amennyiben a problémát ez úton nem sikerül megoldani, javaslom, hogy keressenek fel szexuálpszichológust is.

Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

Kérdés: 2009. május 05., 19:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:09
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?