• Orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DoktorNő/Úr!

        Én egy 26 éves lány vagyok.  3 éve vagyunk együtt a párommal. A problémám abból adódik, hogy orgazmus közben a jóérzéssel együtt a vizeletem is távozik (nem pár csepp!). 2,5 éve SM-beteg vagyok, közrejátszhat-e ez, vagy valami más állhat a háttérben? Mit tehetnék a megoldás érdekében? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a orgazmus témában

        Kedves Kérdező!

        Elképzelhető, hogy a hugyhólyagzáró izom gyengesége vagy magának a gátizomzatnak a gyengesége okozza ezt a problémát Önnél. Ez összefüggésben lehet az SM-mel. De azt is tudnia kell, hogy egyes nők az orgazmus pillanatában hasonlóan a férfiakhoz "ejaculalnak", azaz az ondóhoz hasonló menniységű, de valamivel hígabb folyadék távozik a hüvelyükből. Ezt sokan összetévesztik a vizeléssel. Pontosan meg kellene néznie, hogy  biztosan vizelet távozik-e az orgazmus pillanatában. Ha igen mindenléppen forduljon nőgyógyászhoz-urulógushoz, hogy esetleg a hólyag előesését kizárják, ami műtétileg kezelhető. Ha csak a hólyagzáró izom gyengeségéről vagy gátizom gyengeségről van sző, speciális intim tornával megerősíthetők. Ha  "ejaculál", azt nem kell szégyelnie, természetes jelenség, beszélje meg partnerével.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-16 11:54:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés