• Yasminelle -vel... Dr. Farkas Ágneshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő.

        Kb. egy hónapja írtam arról, hogy mióta szedem a Yasminelle fogamzásgátlót, barnás folyásom van. Ön megnyugtatott, hogy ez 3 hónapon belül el fog múlni. Az elő hónap eltelte után el is múlt, és azóta minden rendben ezzel kapcsolatban.

        Amit szeretnék kérdezni, az lehet, hogy nagyon bután fog hangzani, de még tapasztalatlan vagyok ezzel kapcsolatban. Tehát 3 alkalommal voltunk együtt óvszer nélkül, és mikor a barátom elélvez és kihúzza a péniszét a hüvelyemből, és én felállok akkor az ondó vissza folyik a hyüvelyemből. Ez normális dolog??? Vagy hogy kellene ennek történnie a magömlés után?

        Válaszát előre is köszönöm! Bius

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Bius!

        Ez teljesen normális jelenség, nincs oka aggodalomra sem Önnek, sem párjának.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-07 10:39:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: