• Orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem doktor úr/nő!

         

        A kérdés címe talán nem túl pontos, de más nem jutott az eszembe. A levelem témája nem is kifejezetten egy gond/probléma lenne, hanem egy kérdés inkább.

        A barátnőmmel 2 hónapja kezdtük el a szexuális életet, nekem ő volt az első, neki nem én voltam az, de ez nem is lényeges. Pénteken és szombaton is volt szex, ami merőben eltért az eddigi megszokott ritmustól.

        Jóval gyorsabban csináltam, mint eddig szoktam, mert őneki ez így a legjobb, én pedig arra hajtok, hogy neki jó legyen. Azonban, eddig 1-2 aktus volt egymás után, esetleg néha több, ez időtől és helytől függött. Előfordult, hogy csak 1 sikerült, utána nem voltam többre képes. Most viszont, a fent említett két napon, körülbelül másfél-két órán át bírtam lendületesen, magömlés nélkül csinálni, a barátnőm többször is elélvezett, én egyszer sem. Sem közben, sem előtte, utána sem. Volt egy megközelítőleg két hetes szünet (szex nélküli időszak), és most, amikor nem erre számítok, egyik alkalommal sem élvezek el. A kérdésem annyi, hogy esetleg most alakultam ki teljesen ilyen szexuális téren, vagy esetleg valami testi-lelki gondom lehet? Az aktus úgy fejeződött be mindkét alkalommal, hogy ő elvesztette a "nedvességét", és nem folytattuk, mert már fájt neki. Nagyon szeretem a barátnőmet és ő is engem. Mindketten 18 évesek vagyunk. A szeretkezések, mint ahogy eddig is, óvszerrel zajlottak, ugyanazzal a fajtával, mint mindig.

         

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a orgazmus témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírásából az derül ki számomra, hogy mind lelkileg, mind szexuálisan mindketten kiváló egészségnek örvendenek. A szex nem mindíg egyforma, valóban sok minden befolyásolja. Az, ha a férfi nem megy el, miközben a nő többször, egyáltalán nem probléma. Sőt, a keleti szexuális tanokban kifelyezetten ez a cél. Csak így tovább!

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-28 15:51:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés