• Clamydia - önkielégítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        A kérdésem az lenne, hogy a clamydia antibiotikumos kezelése alatt önkielégítést sem szabad végezni, vagy csak a szexuális életet kell mellőzni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a clamydia témában

        Kedves Kérdező!


        A kezelés alatt csak a szexuális együttlétet kell kerülni, hogy elkerüljék az esetleges visszafertőződést, más nem tiltott.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-27 21:02:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: