Hirdetés
      • Hogyan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm doki. akérdésem az lenne hogy,szex közben hamar elsülök. hallotam hogy a lidokain krémel meghoszabithato az aktus. ez tényleg igy van? és hogyan kell ez használni,ill.alkalmazni? esetleg tudna valami más modszert rá? köszönetel:tibor.

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szerencsés lenne ismerni az életkorát. Fiatal életkorban a stabil párkapcsolat kialakításáig természetes lehet ez a probléma. A magömlés késleltetéséhez valóban alkalmazhatók érzéstelenítő krémek. A szexuális aktus előtt a nemi szervet vékonyan kell bekenni. Használatuk hátránya lehet, hogy a partneren is hatnak. Meg lehet próbálkozni enyhe nyugtatókkal, azonban hatástalanság esetén érdemes szexuálpszichológust felkeresni.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-29 08:50:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés