Hirdetés
      • Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő. A problémám az ejakulációval(magömléssel)kapcsolatos. Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és amióta szeretkezünk nagyon ritkán van ugy, hogy nem megyek el 5 perc után. Ma is szintén ez volt a gondom...Petting és minden més ugy történt ahogy kell, ahogy szokott. Merevedéssel nincs semmi gond. De mikor elkezdjük nem kell sok idő és vége. Szinte 1x sem volt olyanra példa, hogy a partnerem elment volna.Pedig régebben nem voltak ilyen jellegű gondjaim.. Mi lehet ennek az oka? A partnerem mindig azt mondja, hogy semmi gond...de tudom, hogy ez nem a legjobb így neki..és nekem sem..nem csak magamért csinálom hanem érte is..és még attól is félek, hogy ha ez sok x bekövetkezik akkor akár vége is lehet a kapcsolatunknak...És hát ezen hogyan lehetne segíteni?? Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírásában rejlik a válasz. A korai magömlés oka lelki eredetű, oka a kapcsolat törékenységétől való félelem.Teljesítmény centrikus alkatú fiatalembereknél, szinte természetes dolog, amíg a kapcsolat teherbíróvá nem válik. Párja megértőnek tűnik, érdemes hinni neki. Ha arra a kérdésre, hogy mennyire tud megbízni saját magában határozott igennel válaszol, addigra elmúlik a panasza.


        Üdvözlettel:

         

        Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-01 23:01:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés