• Nemi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Jóna Angelika! Kétségbe esve fordulok önhöz.Barátnőmmel 3-4 hónapja "próbálkozunk" a szeretkezéssel de mindig /elöbb-utóbb/ fájdalom lesz a vége.Bármennyire is vigyázok rá és lassan hatolok be a hüvelybe fájdalmai vannak!nedvesedés megfelelő, nemi fertőzésnek jele nincs /voltunk ezért orvosnál is/ még se sikerül.a fájdalom a csikló makkjánál, a húgycsőnyílásnál és vagina peremén jelentkezik.éles fájdalmat érez.Már nem merek kezdeményezni mert tudom fájdalom a vége.Kérem segítsen! A kérdésem hogy mi lehet ennek az oka és mi a megoldás?Mit tehetünk ennek megoldása érdekében?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Kérdező!

        A fájdalmas közösülésnek (dyspareunia) lehetnek nemcsak testi, hanem lelki okai is.Sőt a lelki okok szerepe talán még sokszor nagyobb. Részletes nőgyógyászati vizsgálatra van ahhoz szükség, hogy a szervi okokat kizárják. Majd szexuálpszichológus bevonására is szükség van sok esetben ahhoz, hogy valóban sikeres legyen a kezelés.

        Dr. Jóna Angelika

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-20 11:05:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés