Kényes probléma

Azzal a problémával fordulok Önhöz amely mára már teljesen megkesiríti mindennapjaimat. 18 éves vagyok és péniszem mérete erektált állapotban nem haladja meg a 11centimétert. Mostmár az a reménysugár is kezd semmivé foszlani az idő múlásával amellyel eddig vígasztaltam magam hogy még növekedhet. Volt már partnerem aki szóvá is tette hogy neki ez a méret nem megfelelő...Van esély még a növekedésre? Válaszát előre is köszönöm.

WEBBeteg Szakértő válasza pénisz témában

Tisztelt Olvasó!

A hímvessző mérete ebben a korban már nem nő. Leírásából nem derül ki, hogy milyen alkatú. Amennyiben testesebb, a szeméremtájék zsírpárnája miatt a pénisz kisebbnek tűnhet. A 11 cm-es méret sem a gyermeknemzésben, sem az örömszerzésben nem jelent hátrányt, hiszen a hüvely bemenete és a csikló az érzékeny. Mindezek mellett egy dolgot tehet: elfogadja magát ilyennek és higgye el, a boldog párkapcsolat sem ezen múlik. Az a partner pedig, aki ez alapján itéli meg nem Önhöz való.

Dr. Kocsis István urológus

Ui: Ajánlom figyelmébe a WEBBeteg kis péniszről szóló cikkét: https://www.webbeteg.hu/cikkek/szexualis_elet/1080/

Kérdés: 2008. május 09., 14:52 ;Megválaszolva: 2008. május 09., 14:52
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Növelhető-e a nemi szervem?
23 éves fialalember vagyok jó fizikummal, középfokú iskolai végzetséggel. Észrevettem, hogy a nemi szervem az átlagosnál kisebb, heréimet is...
Hiv fertőződés
Jó Napot Kívánok! A HIV fertőződés után leghamarabb mennyivel jelentkezhetnek az első tünetek? És melyek a főbb tünetek? Előre is köszönöm.
Hüvelyfal fájdalom
Tisztelt Doktor úr! Szexuális együttlét során a behatoláskor, illetve azt követően olyan érzésem van, mintha a párom "lezúzná" a hüvelyfalamat...
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Nemi betegség