Terhesség a mensturáció alatt

Tisztelt Dr. Úr/Nő, évek óta szedem a Dienille fogamzásgátló tablettát. Legutóbbi levél szedésénél a második héten kihagytam az egyik nap a tabletta bevételét, amit másnap pótoltam, de nem két szemet vettem be hanem csak egyet. Miután elfogyott a levél, megjött ez után a menstruációm az aktus során minimálisan belém élveztek. Van okom aggódni egy nem kívánt terhesség miatt? Köszönöm a választ! Üdv,K.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza a Elfelejtett tabletta témában

A TABLETTA A 7 NAPOS SZÜNET ALATT IS VÉD! Tehát semmi gond, 1-1 tabletta kihagyása/késői bevétele nem jár következményekkel! Ön védve van. DE: nem lenne jobb a 3 havonta adandó injekcióval védekezni??? Az én betegeim nagyon szeretik, sokkal kényelmesebb. Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat. Üdvözlettel: dr. Petróczi István

Kérdés: 2020. június 28., 11:26; Megválaszolva: 2020. június 28., 11:41
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?