• Terhesség esélyessége

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A barátnōmmel 2 hónapja vagyunk együtt. Egy alkalommal, amikor nála voltam csókolóztunk és ō megérintette a péniszemet. Ezután azt mondta hogy elōváladék kezdett el szivárogni az érintett területrbōl. Olyan lett a keze is. Megijedt és beletörölte s pulóverembe valamint a párnájába. Az eset után körül belül fél óra múlva elment mosdóba és amikor visszajött arról számolt be, hogy miközben kitörölte az altestét véletlenül hozzáért a csilkójához azzal a kezével, ami elōtte elōváladékos Lett. Állítása szerint nem volt nedves a keze amikor ez megtörtént. Utána kezet mosott és mégegyszer letörölte az érintett területet. Még sosem feküdtünk le egymással, én vagyok az elsō barátja és mind a ketten szūzek vagyunk. Nagyon meg vagyunk ijedve hogy esetleg teherbe esett-e. Mennyi ennek az esélye illetve mi a teendō, mit tehetünk?

        Dr. Csősz György válasza a terhesség esélye témában

        Nincs esély a terhességre


        Kérdés: 2020. január 19., 12:54; Megválaszolva: 2020. január 20., 21:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő.Voltam vizsgálatokon.Az eredményeim jók.Mint előzö üzenetemben is írtam:az a gondom,hogy van erekcióm de nem elég jó és tartós.A hosszabb előjátéknál mire aktusra kerül a sor csökken.És a nemi vágy is,először emelkedik...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: múlt héten szerdán betegség miatt kihánytam a fogamzásgátlót(Lindynette),ami a levél utolsó hetén volt, a betegtájékoztatóban pedig azt írták, hogy pótoljam 12órán belül(amit...
        Tisztelt Doktor Úr! Zsolt vagyok. A tanácsára lenne szükségem nőgyógyászati szempontból. A napokban történt velem egy dolog és tartok attól hogy amit tettem az terhességhez vezethet. Előváladékozott a nemiszervem, kimentem a konyhába a...