Nincs befejezés

Tisztelt Doktornő! Urológiai, és egyéb fajta vizsgálatokon túl vagyok, még a tesztoszteron szintemet is lemérték, mindent rendben találtak, ennek ellenére a problémám a következő: Egy olyan problémával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni ami végigkísérte eddig életemet: mégpedig az, hogy szex közben óvszer használatával nem tudok elélvezni. Így érthető, hogy nem a legjobb részére asszociál az agyam a szexnek, mert ilyen emlékeim nincsenek, tehát egy olyasfajta szükséges rosszként tekintek a szexre, ami másnak jó, de nekem nem annyira. Eddig mindig így történt, tehát nekem valószínűleg óvszerrel ez nem olyan izgató érzés odalent. Amúgy az önkielégítés mindig működik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy óvszer nélkül még soha sem mertem megpróbálni. Pedig az lenne a normális, ha a lányban mennék el (márpedig ugye óvszer használata közben) . Erre kérnék szépen valamilyen vagy gyakorlati praktikát, hogy ne így legyen máskor vagy pedig, hogy ezt hogyan beszéljem meg majd partneremmel. Engem az sem zavarna már, ha miután neki már jó volt, én magamnak, oldanám meg a dolgot, csak nem akarom, hogy félreértés történjen s azt higgye vele van gond. Igazából nem tudom, hogy a nők mit gondolnak arról az esetről, ha a pasi nem a klasszikus módon megy el a szex végén, de látom, hogy sajnos zavarja ez őket. Úgy gondolom talán új partnernél az első közös szex előtt már érdemes lenne említeni az illetőnek ezt, hogy felkészítsem rá. Milyen tanácsot tudna adni nekem, hogy megoldódjon ez a kisebb fajta befejezési zavar, valamint, ha nem lehet megoldani, akkor hogyan tudok együtt élni ezzel a dologgal, hogy elfogadjon a társam, s ne vezessen a dolog félreértésekhez? Köszönöm részletes válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Habis Melinda válasza szexuális zavar témában

Kedves Kérdező

Levele alapján azt gondolom, hogy érthető hogy tart a szexuális együttléttől illetve attól, mit fog szólni a partnere ehhez a problémához. Azt javasolnám, gondolkodjon el azon, miért megy bele mégis ezekbe az együttlétekbe, ha valójában ez nem is kellemes Önnek. Amennyiben tartós kapcsolatban él nem próbáltak ki más védekezési módokat? Ha nincs tartós kapcsolata, talán érdemes lenne megvárni, míg komolyabb érzelmi szálak fűzik a kiválasztott nőhöz, kapcsolatuk elég mély ahhoz, hogy meg lehessen ezt a problémát (is) beszélni, közösen megoldást keresni rá.

Üdvözlettel: Habis Melinda

 Habis Melinda
Habis Melinda felnőtt klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt
Kérdés: 2016. május 28., 09:57; Megválaszolva: 2016. május 31., 14:48
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Miért van ez a túlzott izgalmi...
Tisztelt doktor úr/hölgy Azzal a problémával fordulnék Önhöz, hogy nem tudom mit csináljak a túlzott izgatottággal. Kb 2 hónapja teljesen lesokkolt...
Merevedési zavar
Szeretnék érdeklődni, hogy párom évek óta rendszeresen maszturbált volt, hogy naponta 2 szer is. Mióta együtt vagyunk már nem, de olyan probléma...
Szexuáliskiégés
Tisztelt doktornő! A kérdésem a következő! Sajnos párkapcsolati téren sosem voltam túl sikeres ezért az internet pornóhoz menekültem.Kezdetben egy...
Nincs orgazmusom
T Doktor úr! Párommal hetente-kéthetente szoktunk szeretkezni, mivel sajnos elég ritkán tudunk találkozni. Friss kapcsolat, nem régóta vagyunk...