Álterhesség?

Tisztelt Doktorúr! Kérem segítsen nekem! 16 éves lány vagyok, a párommal január 2.-án történt egy baleset, de másnapra vettem be az Escapelle esemény utáni tablettából, de a tüneteket sokáig éreztem (alhasi görcs, medencecsonti fájdalom, szédülés, stressz) . Miután a gyógyszert bevettem, nem volt semmi probléma megjött a menszeszem januárban, és februárban is. Most azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a napokban megint elkezdett a hasam görcsölni, felpuffadt, és erős megfeszülést érzek. A legutóbb 2 hete szombaton voltunk együtt szexuálisan, és mindig védekeztünk, és utána lévő kedden meg is jött. Tehát az aktus után a menszesz megvolt, és utána nem voltunk még együtt. Az aktus után, vasárnap, hétfő, keddi napokon nagyon görcsölt a hasam, féltem is hogy mitől, de kedd hajnalban megjött, és mosz hogy elmúlt ugyanúgy érzem a görcsöket. Az is megfordult a fejemben, hogy nem-e a legutóbbi alkalomnál kiszakadt a gumi, és az előváladék folyamán történhetett-e a baj, de a menszesz rá 3 napra megjött! Nem értem a hasfeszülést, és a puffadást, meg a kellemetlen érzést, de nagyon félünk, pedig védekeztünk! Arra is gondoltunk, hogy nem-e esetleg kiszakadt a gumi és nem vettük észre, de ha ilyen történt volna azt könnyen észrelehet venni, tehát nem értem a problémát.Kérem segítsen, mert nagyon félek, és bármi előfordulhat. A napokban nagyon zavarosan érzem magam, és félek.Segítsen! Mit tegyek? Várom válaszát! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza álterhesség ? témában

Kedves Kérdezőm !

Legjobb, ha most a gyógyszertárban vesz 2 terhességi tesztet és 2 egymást követő napon, reggeli első vizeletből megcsinálja a teszteket.

Ha csak egy csik van, tehát negativ és ismétlésnél is hasonló az eredmény, akkor Maga nem terhes.

Az alhasi görcsök, kellemtlen érzés valóban zavaró, de ha a tesztek negativak próbáljon megnyugodni, a védekezésre gondosan odafigyelni!

Tudom, hogy nehéz döntés a nőgyógyászati vizsgálat, de előbb vagy utőbb igénybe kell vennie és a tablettás fogamzásgátlást megbeszélni partnerével!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 09., 17:02; Megválaszolva: 2015. március 09., 18:48
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?