Nem kivanom a szexet! miért?

Kedves Doktor Úr/Hölgy! 4 éve már, hogy nem szedek fogamzásgátlót. Ez miatt évente minden második hónapban menstrualok. Jártam már ezzel nagyon sok orvosnál, minden eredmény negatív. A probléma az, hogy kb 3 éve már, nincs libidom. Minden szexuális egyuttletunk nyogvenyelosen megy. Parommal semmi probléma nincs. Izgató a látványa is és amit csinál is. De nem tudok felizgulni. Nem érzem hiányát a szexnek es nagyon sokszor hiába izgat semmi hatása. Ezen kívül súlyos önértékelési problémáim vannak. Sokat fogytam aminek következtében megnyult a bőröm és egyáltalán nem erzem magam szépnek sem szexualisan vonzónak. Kérem segítsen! Nem szeretnem emiatt elveszteni a párom. Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Habis Melinda válasza önértékelési zavar témában

Kedves Kérdező!

Azt gondolom, hogy érdemes volna személyesen is felkeresnie egy pszichológus kollégát és pszichoterápiás segítséget kérnie, mert talán lehet összefüggés az önértékelési problémája és a szexuális örömtelensége között.

Üdvözlettel: Habis Melinda

 Habis Melinda
Habis Melinda felnőtt klinikai szakpszichológus, személyközpontú terapeuta, pár- és családterapeuta jelölt
Kérdés: 2015. március 04., 17:54; Megválaszolva: 2015. május 22., 15:45
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye