Fogamzásgátló

Tisztelt Doktor Úr! Már 2 és fél éve szedem a VELGYN fogamzásgátló tablettát. Két hete (pontosabban a levél második hetében) kihagytam egy tablettát. Amikor a placebo tablettánál tartottam, nem jött meg a menstruációm. Szexuális életem 2 hónapja volt utoljára. Mi ilyenkor a teendő? Folytathatom a tabletta szedését? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: N.Petra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

Szedje tovább a tablettát! Ha csak egy nap volt a kihagyás és az is a placebo tabletta volt, nagyon nem csökkenhetett a vér hormonszintje, tehát védve volt.

manapság még szakmán belül is vitatott a 28 napos, vagy 21 napos tabletta szedés kérdése, szerintem, minkettő a nőket terhelő "kényszerpálya", de jelenleg nem tudunk jobbat! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 26., 21:04; Megválaszolva: 2015. február 26., 21:46
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?