Segítség kérés

Tisztelt Doktor úr! A problémám a következő. A párommal még nem közösültünk, szűz vagyok, viszont kézzel egymáshoz értünk. Volt olyan hogy miközben a párom hozzámér, megérintette a saját nemi szervét is ( nem végzett önkielégítést, csak " arrébb rakta " ). Neki nem volt még orgazmusa, de elképzelhető hogy némi előváladék került a kezére. Ilyen módon teherbe eshetek? A Naptár szerint következő hét szombat - vasárnap kell nekem megjönnie... Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Katalin.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a teherbeesés témában

Tisztelt Kérdező! A válaszom egyértelmű: nem! Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 25., 18:28; Megválaszolva: 2015. február 28., 11:41
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?