Előjáték

Jónapot!:) Érdeklődni szeretnék. A párommal együtt voltam péntek éjjel, de szexelni nem szexeltünk, csak előjátékok voltak, a tudomásom szerint a párom nem ment el, de 1-2 alkalommal a kukija hozzáért a nemiszervemhez, amint észrevettem elvettem onnan. Gyógyszert nem szedek. Rettentően aggódok, mert nem szeretnék terhes lenni. Mit javasol? Szorongok, gyomorgörcsöm van, mert félek. Január 14-én volt meg, és február 14. körül kell megjönnie. Köszönöm mielőbbi válaszát! További szép napot!:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Előjáték témában

Tisztelt Hölgyem!

A patikákban kapható terhességi tesztek már 72 órával a feltételezett fogantatás után ki tudják mutatni a terhességet. Végezzen el egy tesztet, ha negativ--megnyugodhat. Igyekeztem gyorsan válaszolni. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 03., 16:44; Megválaszolva: 2015. február 03., 19:07
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?