Lehet-e terhes?

Tisztelt Doktor Úr! Két napja együtt voltam a barátnőmmel, az első aktus délután 4 óra körül volt, majd ejakuláció után csak megtörölgettem a péniszemet, de nem fürödtrem meg, mert sietve távoztunk a lakásból. Ezután két-három alkalommal vizeltem majd kb. éjfélkor hazaérve sor került egy újabb együttlétre, viszont a sötétben először fordítva kezdtem feltekerni az óvszert. Az lenne a kérdésem, hogy az esetlegesen az óvszerre került előváladéktól van-e reális esély a teherbeesésre? A vérzésének a napokban kell megjönnie, illetve tudom, hogy mielőtt találkoztunk volna volt két egyéjszakás kaladja, ahol nem védekeztek, és azokból szerencsére nem lett baj. Szükség van-e esetleg esemény utáni tablettára? Válaszát előre is köszönöm: Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza terhesség témában

Tisztelt Kérdező!

Nem értettem, hogy barátnőjének az előző két egy-éjszakás kalandja az előző menstruációs ciklusban volt e?

Az utóbbi szeretkezésük nem valószínű, hogy terhességgel jár, ezért nem szükséges esemény utáni tablettát bevenni.

Beszélje meg a barátnőjével és ha Ő mégis úgy gondolja, akkor szerezzék be a tablettákat.!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 24., 23:56; Megválaszolva: 2015. január 25., 16:24
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetek terhes?
Lehetek-e terhes menstruáció alatt?
Tisztelt doktor Úr/doktor Nő! Érdeklő szeretnék azzal kapcsolatban, hogy tegnapi nap folyamán a párommal együtt voltunk (menstruálok 2 napja) nem...
lehetek e terhes?
Tisztelt Doktor úr/nő! két napja vagyis a ciklusom 27.napján megtörtént az első szexuális együttlétem, megszakításos módszerrel. A partner azt...
Előváladék, ovuláció előtt
Tisztelt Doktor úr/nő! A párommal régóta együtt vagyunk, mindig óvszerrel szeretkeztünk, ám egy alkalommal, csak az érzés felfedezése végett...
Nem lehetek terhes ugye?
Az lenne a kérdésem hogy nem lehetek terhes attól ha a női nemi szervem pusztán érintkezett a párom péniszével? A párom természetesen nem élvezett...