Szexualis egyuttlet kozbeni fajdalmak.

Tisztalt Doktor Ur! Egy olyan kerdessel fordulnek onhoz, h Parommal valo szexualis egyuttlet kozben kulonbozo poziciokban azt vettem eszre, h itt ott szurkal, hol a petefeszkem, hol a mehem kornyeken es nem ertem mi lehet ennek az oka? nem mindig egyebkent de mostanaban eleg suruen.On szerint miert lehet ez v valahova kell e ezzel a panasszal fordulni? Tisztelettel koszonom elore is a valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza sexuális együttlét közbeni fájdalmak témában

Tisztelt Asszonyom!

A területileg illetékes nőgyógyászati szakrendelést kérem, mielőbb keresse fel panaszaival. Nem kell beutaló és a nőgyógyászati vizsgálaton kivül , hüvelyi ultrahang végzése is ajánlott, valamint laboratóriumi vér és vizelet vizsgálat, de ezt majd kezelőorvosa dönti el. A bizonytalan alhasi panaszokra mindenkinek lehet valami jó tanácsa, de az idejében végzett szakorvosi vizsgálat a legfontosabb! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. január 22., 19:36; Megválaszolva: 2015. január 22., 22:28
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?