Mi lehet belőle?

Tisztelt Doktor Úr Barátnőmmel többször voltunk együtt egy éjszaka, el aludtunk és reggel ugyebár nem sokar regenálodott a spermiumom és együtt voltunk még 2x és harmadik aktus után el mentem a lányba és nem védekeztünk de lehet hogy pete érése volt de másnap 72 órás tabbletátt vett be de nem tudjuk hogy most lesz e valami!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza mi lehet belőle? témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben barátnője az esemény utáni tablettát bevette, a nemkivánatos terhesség lehetősége minimálisnak mondható. Ezért találták ki a tablettát.

Mellékhatásként kevés vérzés, alhasi görcs előfordulhat. Ha bizonytalanok a tünetek megitélésében vagy a tünetek erősebbek--szakorvosi vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2015. január 09., 14:53; Megválaszolva: 2015. január 10., 22:02
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?