Nőgyógyász

Kedden este eggyütt voltam egy lánnyal, gumival védekeztünk, csütörtökön dél körül üzent hogy a vizelettel távozott egy gumi is...mivel lehetőség munka miatt orvoshoz menni nem volt, a esemény utáni tablettát nem tudta bevenni.Kérdésem a következő:a gumiban nem volt sperma, mivel az a legvégén egy ujabb gumiban maradt, és személyesen dobtam kukába..szombaton kellene megjönni a mensesnek, ha megjön úgy van esély arra hogy nem esett teherbe?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a teherbeesés témában

Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem került sperma a barátnője hüvelyébe, úgy valóban a teherbeesés esélye csekély. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 09., 11:48; Megválaszolva: 2015. január 12., 13:21
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...