Nőgyógyász

Kedden este eggyütt voltam egy lánnyal, gumival védekeztünk, csütörtökön dél körül üzent hogy a vizelettel távozott egy gumi is...mivel lehetőség munka miatt orvoshoz menni nem volt, a esemény utáni tablettát nem tudta bevenni.Kérdésem a következő: a gumiban nem volt sperma, mivel az a legvégén egy ujabb gumiban maradt, és személyesen dobtam kukába..szombaton kellene megjönni a mensesnek, ha megjön úgy van esély arra hogy nem esett teherbe?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza teherbeesés témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben nem került sperma a barátnője hüvelyébe, úgy valóban a teherbeesés esélye csekély.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. január 09., 11:48; Megválaszolva: 2015. január 12., 13:21
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?