Van-e veszély?

Tisztelt Doktor Úr! Teganp szeretkeztünk a barátnőmmel. Mielőtt a magömlés bekövetkezett volna, kivettem a péniszem, majd annak végeztével ismét beraktam, majd folytatódott a szex. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel van-e esélye a terhességnek, ha maradt egy kis sperma a péniszen?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza megszakított közösülés témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Meg van az esélye a nem kívánt terhességnek.

A megszakított közösülés nem a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer.

Különösen akkor nem, ha az aktus végén a péniszt visszahelyezik a hüvelybe.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 26., 15:30; Megválaszolva: 2014. december 28., 09:35
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?