pénisz

Szia! 14 évesen volt először magömlésem de azóta sokszor volt nm lehet ellene tenni? Sokszor maszturbálok és mégis, a spermám nem teljesen fehér hanem átlátszó félig az még nm fejlett vagy mi? Maszturbáció után sokszor fájnak a heréim az miért van? Már 15 éves korom óta szexelek a barátnőmmel de most nem használtunk gumit abból nem lehet terhes ugye? kb 2 óráig tartott. Még nőni fog a péniszem 15-16 cm most? Ha nm szexelek a barátnőmmel akkor masztizok hányszor lehet 1 nap? Ja és a makkomon kis piros pöttyök lett elől nem viszket csak zavar és repedezett kicsit az mitől van? ha küldök legközelebb róla képet akkor azt csak te látod ugye?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a szexuális felvilágosítás témában

A sperma színe és állaga normális. Óvszer használata nélkül terhes lehet a partnered. A maszturbáció napi száma nincs megszabva.

Kérdés: 2014. június 08., 01:08; Megválaszolva: 2014. június 09., 16:42
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?