késleltetett ejakuláció(szexuális probléma)

Tisztelt Válaszoló! Azért fordulok Önhöz, mivel olyan problémám van, hogy szexuális együttlétek alkalmával képtelen vagyok "elérni a csúcsra" tehát nem következik be ejakuláció. Sok esetben csak az előondó távozik. Az ejakulációt egy furcsa önkielégitéssel tudom elérni: hason fekszek és a hímvessző nyomásával(közben szexuális dolgokra gondolva) következik csak be az ejakuláció. Maszturbálni sem szoktam, mivel ez az önkielégítési forma alakult ki gyermekkoromban. Merevedési problémáim nincsenek viszont nagyon zavaró a fenti dolog.Önkielégítés során pedig már pár perc alatt távozik az ondó. Sajnos nem tudok leszokni erről a módszerről, illetve átszokni másikra.2 hétig tudtam magam egyszer tartani. Kérdésem az lenne, hogy ez az önkielégítési módszer miatt van? Illetve káros-e ez a módszer? Hallott-e már hasonló esetről? És ha lenne valami hasznos tanácsa, információja számomra nagyon megköszönném! Előre is köszönöm a Válaszát! ui: Semmilyen más egészségügyi problémám nincs.Nincs káros szenvedélyem és rendszeresen sportolok, minőségi táplálkozásra odafigyelek.

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a szexuális zavar témában

Kedves Fiatalember, Problémájával forduljon kifejezetten erre szakosodott kollégához: szexuálterapeutához, aki tanácsok mellett gyakorlati útmutatókkal tudja Önt segíteni. Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. június 02., 16:03; Megválaszolva: 2014. június 14., 09:51
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?