Potenciazavar

Barátnőmmel többszöri próbálkozás után sem sikerült a szeretkezés, mindig az én hibámból. Amikor a behatolásra került volna a sor, mindig lelankadtam. Szervi probléma szerintem nem lehet, mert előjátéknál működik minden, és szájjal ki is elégítettük egymást többször is, olyankor nem volt probléma. Olyan sokszor fordult elő ez, hogy számomra stresszesek lettek az együttlétek és inkább szakítottunk, pedig ő teljesen megértő és támogató volt, viszont látszott rajta, hogy bántja a dolog. Nem ez az első eset, hogy előfordul velem, egy idősebb lánnyal jutottam először odáig, hogy szeretkezzünk, nem is gondoltam volna akkor, hogy velem ilyen megtörténhet, de a condom felhúzása után teljesen lelankadtam. Utána egyik buliban sikerült lefeküdnöm egy lánnyal, akkor viszont erősen alkoholos állapotba voltam. Azt hittem ezután nem lesz ilyen problémám, de mégis, ráadásul egyre rosszabb lett, mert végig arra gondoltam, hogy úgysem fog sikerülni. Emiatt olyan rosszul érzem magam, hogy lassan már ismerkedni sem merek, nem tudom mi lehet velem, kérem segítsen.

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a potencia zavar témában

Kedves Fiatalember, Problémájával forduljon kifejezetten erre szakosodott kollégához: szexuálterapeutához, aki tanácsok mellett gyakorlati útmutatókkal tudja Önt segíteni. Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. június 01., 23:05; Megválaszolva: 2014. június 14., 09:50
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?